Vår kundklubb

Alla dina inköp ger dig bonus!

Bli medlem i vår Kundklubb!

Som medlem i vår kundklubb kommer alla dina inköp hädanefter att ge dig bonus. Det enda du behöver tänka på är att säga ditt personnummer eller telefonnummer när du betalar. Som medlem i Kundklubben får du också en rad andra förmånliga erbjudanden.

Kostnadsfritt utan krångel!

Ditt medlemskap i Kundklubben är kostnadsfritt. Medlemsbeviset är ditt person- eller telefonnummer. När du handlar anger du detta i kassan så att ditt köp kan registreras. Alla inköp av varor berättigar till bonus. Varor som rabatterats mer än 30 % rabatt ger ingen bonus

Mer mode ger mer värdecheckar

När du handlat för 4.000 kr kommer du att få en bonuscheck. Checken gäller för inköp av valfria varor ur hela vårt sortiment under checkens giltighetstid. Checkens värde bestäms av hur mycket du handlat för under perioden. Du får 5% bonus när du handlat för 4.000 kr.

När kommer checken hem till mig?

Vi läser av dina köp fyra gånger om året (i slutet av oktober, december, mars och augusti). Har du vid det tillfället handlat för minst 4.000 kr kommer du att erhålla en bonuscheck.

Vad händer om jag inte handlat för 4.000 kr vid saldotillfället?

Då står ditt handlade belopp kvar till nästa period och du kan lugnt fortsätta att samla bonus. Har du däremot inte handlat för 4.000 kr vid bonusårets slut nollställs ditt saldo.

Hur länge kan jag utnyttja min check?

Giltighetstiden är ca 6 månader och sista dag för utnyttjande finns angivet på checken.

 

Regler för Kundklubben

– Medlemskap i vår Kundklubb är kostnadsfritt.

– Endast privatpersoner som fyllt 16 år kan bli medlemmar.

– Medlemskapet gäller bara hos oss. Samtliga inköp, dock ej presentkort, är bonusgrundande.

– Reavaror ger ingen bonus.

– Inköp kan ej registreras i efterhand. Uppge alltid att du är medlem vid köp med ditt telefon- eller personnummer.

– Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas.

– Bonusen betalas ut fyra gånger per bonusår i form av värdecheckar med angiven giltighetstid. Värdecheckarna gäller endast hos oss och endast för inköp av varor. De kan ej inlösas mot kontanter. Har du vid bonusårets slut inte handlat för 4.000 kr nollställs ditt saldo.

– Du kan när som helst, utan skäl lämna klubben. Det enda du behöver göra är att meddela Bröderna Johansson.

– Som medlem ger du oss rätten att lagra personuppgifter och annan information som du lämnar i din ansökan. Ditt personnummer/ telefonnummer behövs för uppdatering av vårt adressregister. Korrekt adress är vår enda garanti för att saldobesked, värdecheckar och andra värdehandlingar inte hamnar i fel händer.

– Kundklubben lagrar personuppgifter i ett register. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används för vår egen och ibland även för andra företags marknadsföring, marknadsundersökningar och kundregistervård för att du skall kunna få del av interssanta erbjudanden. Du kan när som helst tacka nej till att få sådana erbjudanden. Upptäcker du att någon uppgift vi har är felaktig ber vi dig att du ringer till oss på telefon 0346-10772 eller skriver till adressen nedan.

– Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för vår Kundklubb.

– Som medlem accepterar du att vi skickar dig erbjudanden vis SMS och nyhetsbrev via posten eller digitalt.