Bröderna Johansson

Bröderna Johansson öppnade sin första butik i Falkenberg 1952 och 45 år senare slog Varbergsbutiken upp portarna.

En välklädd 70-åring

Att handla sina kläder till vardag och fest på Bröderna Johansson har för flera generationer varit en traditionell självklarhet – en traditionell självklarhet som Bröderna Johansson vill slå vakt om och fortsätta att utveckla.

För alla tillfällen.

Bröderna Johansson erbjuder de rätta kläderna för mannen, till fest, middagar, student, bal, bröllop, m.m. Ett klassiskt utbud av mode för män av absolut högsta kvalité. Kavajer, kostymer, jackor, skjortor, jeans, stickade tröjor, kalsonger och accessoarer m.m. Allt mannen behöver i klädväg finner ni hos oss.

Bröderna Johansson har även eget skrädderi där vår skräddare Jenny hjälper dig till perfekt passform. Vi ombesörjer, i mån av tid, även ändringar av kläder som kommer utifrån.

Vi vill fortsätta i 70 år till.

Stil är inte mode, det är tidlös konfektion. Stil är alltid ”inne” och det är aldrig ”ute”. Vidare är det välvårdat, välsytt, väl genomtänkt och välsittande. För att kunna erbjuda detta håller vi ett mycket brett sortiment. Allt signerat av designers och tillverkare som delar vår definition av stil.

För den
kräsne.
som söker stil.
bästa servicen.
Hitta till våra butiker